İlköğretim öğrencilerimiz ile birlikte

HER OKULA BİR IHLAMUR AĞACI

Üniversite gençliğimiz ile birlikte

ÜNİVERSİTELERİMİZİ AĞAÇLANDIRIYORUZ

AĞACIN OLDUĞU YERDE ÇİÇEK KOKULARI, KUŞ CIVILTILARI VE ÇOCUK SESLERİ EKSİK OLMAZ

• Her Okula Bir Ihlamur Ağacı ve Üniversitelerimizi Ağaçlandırıyoruz Kampanyalarımızla ilköğretim öğrencilerimizle ve üniversite gençlerimizle okul bahçeleri ve kampüs alanlarında ağaçlandırma ve çevre seminerleri etkinlikleri düzenliyoruz.
  • Belirlenen alanlara bölge iklimine uygun ülkemiz biyolojik çeşitliliğini temsil eden fidanlar dikiyor, fidanları çocuklarımıza ve gençlerimize emanet ediyoruz.
  • Kampanyamıza şirket olarak desteğinizi bekliyoruz. Bağış yapan şirketlerin logoları etkinlik materyallerinde kullanılmakta olup, etkinlik fotoğraf albümü ve bağış sertifikası gönderilmektedir.

KAMPÜSLERİMİZ VE OKUL BAHÇELERİ YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARLA YEŞERECEKTİR

Bağışlar İçin Hesap Numaramız

Türkiye İş Bankası

Ankara Yenişehir Şubesi

IBAN: TR130006400000142180039126

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği, Kamu Yararına Çalışan Dernek’tir. 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu’nun 89’uncu maddesi 4’üncü fıkrası uyarınca, kamu yararına çalışan derneklere yıllık toplamı beyan edilecek gelirin % 5’ini aşmamak üzere, makbuz karşılığında yapılan bağış ve yardımlar vergi matrahından indirilebilir.